Inhoud Sword Art Online: Hollow Realization

Sword Art Online: Hollow Realization

Bandai Namco heeft aangekondigd wat je precies allemaal krijgt in je collector’s edition van Sword Art Online: Hollow Realization. De Collector versie zal 150 euro kosten, maar als je ziet wat erin zit is het dat meer dan waard!

In deze collector’s edition zul je twee figurines vinden van zowel Kirito als Asuna. Elk beeldje apart is zes inches hoog. Je krijgt er ook een custom steelbook casing bij, een two-disc soundtrack en een blu-ray bonus cd met ”speciale content”. Wat dit precies is, weet nog niemand.

Last but not least krijg je er nog mini-posters bij, decal sheets, een artbook en natuurlijk een kopie van de game zelf! Sword Art Online: Hollow Realization heeft helaas nog geen officiële release date maar staat gepland om ergens in de herfst van dit jaar uit te komen!

Sword Art Online: Hollow Realization

De game krijgt niet alleen een Playstation 4 versie, maar zal ook op de Playstation Vita te spelen zijn. Het is de vierde titel in de Sword Art Online series die gebaseerd is op de populaire manga en anime. In Hollow Realization neem je de rol van Kirito aan en spring je de wereld van Ainground in. Hij wordt geproduceerd in samenwerking met Reki Kawahara, de man achter de anime.

Hollow Realization zal een volledig nieuw gevechtssysteem bevatten waarin je in een party met tot vier man je skills niet alleen solo kunt gebruiken, maar nu ook als combo of chain attack. Nieuwe monsters zullen geïntroduceerd worden in de game en een online multiplayer mode is ook al aangekondigd. De personages die al bekend werden gemaakt zijn Asuna, Kirito, Sinon, Lisbeth en Silica.

Kijk jij erg uit naar Sword Art Online: Hollow Realization? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening! Mocht je de anime nog niet gezien hebben, ga dat dan zeker doen!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek