Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 dag ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  7 dagen ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  1 week ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Inhoud Sword Art Online: Hollow Realization

Sword Art Online: Hollow Realization

Bandai Namco heeft aangekondigd wat je precies allemaal krijgt in je collector’s edition van Sword Art Online: Hollow Realization. De Collector versie zal 150 euro kosten, maar als je ziet wat erin zit is het dat meer dan waard!

In deze collector’s edition zul je twee figurines vinden van zowel Kirito als Asuna. Elk beeldje apart is zes inches hoog. Je krijgt er ook een custom steelbook casing bij, een two-disc soundtrack en een blu-ray bonus cd met ”speciale content”. Wat dit precies is, weet nog niemand.

Last but not least krijg je er nog mini-posters bij, decal sheets, een artbook en natuurlijk een kopie van de game zelf! Sword Art Online: Hollow Realization heeft helaas nog geen officiële release date maar staat gepland om ergens in de herfst van dit jaar uit te komen!

Sword Art Online: Hollow Realization

De game krijgt niet alleen een Playstation 4 versie, maar zal ook op de Playstation Vita te spelen zijn. Het is de vierde titel in de Sword Art Online series die gebaseerd is op de populaire manga en anime. In Hollow Realization neem je de rol van Kirito aan en spring je de wereld van Ainground in. Hij wordt geproduceerd in samenwerking met Reki Kawahara, de man achter de anime.

Hollow Realization zal een volledig nieuw gevechtssysteem bevatten waarin je in een party met tot vier man je skills niet alleen solo kunt gebruiken, maar nu ook als combo of chain attack. Nieuwe monsters zullen geïntroduceerd worden in de game en een online multiplayer mode is ook al aangekondigd. De personages die al bekend werden gemaakt zijn Asuna, Kirito, Sinon, Lisbeth en Silica.

Kijk jij erg uit naar Sword Art Online: Hollow Realization? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening! Mocht je de anime nog niet gezien hebben, ga dat dan zeker doen!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Helldon
Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Azari
Profielfoto van remcob93
Profielfoto van owning
Profielfoto van Rowdreas
Profielfoto van Milkybum