Krijgt Terry Crews een eigen personage in Overwatch?

Terry Crews, beter bekend als de neger uit The Expandables, Brooklyn Nine-Nine en natuurlijk White Chicks is langs Blizzard Enterntainment geweest om een bezoekje te brengen aan het Overwatch Team. Geruchten gaan de rondte dat hij de stem inspreekt voor een toekomstige speelbare hero.

Terry Crews liet ongeveer een maandje geleden weten via een thread op Reddit dat hij het geweldig zou vinden om Doomfist te spelen in Overwatch.

“I would LOVE TO PLAY DOOMFIST”

Natuurlijk laten verschillende sterren vaker dit soort spreuken los. Maar de reactie van Crews heeft ondertussen al ruim meer dan 1000 reacties gekregen. Recentelijk is Terry Crews dan ook langs Blizzard gegaan om het Overwatch team te ontmoeten.

Overwatch Terry Crews

Deze gebeurtenis was de reden voor fans om de geruchten te verspreiden dat Terry Crews misschien wel langs Blizzard is gegaan om een gesprek aan te gaan over zijn toekomstige rol, of misschien was er al voortgang tijdens zijn bezoek? We zullen het af moeten wachten want Blizzard of Terry Crews hebben nog niets vrijgegeven over het bezoekje van de filmster.

Terwijl we wachten op een reactie van een van de partijen kun je je lol op in de kerst update van Overwatch. Een nieuwe sneeuwbal-brawl, nieuwe tijdelijke cosmetische items in de kerst-lootboxes en meer!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek