Bekijk de laatste Assassin’s Creed filmtrailer!

assassin's creed film

De filmadaptie van Ubisofts Assassin’s Creed verschijnt 5 januari in de Nederlandse bioschopen, en om je alvast klaar te stomen voor de film, brengt 20th Century Fox de laatste filmtrailer uit. Bekijk hem bij ons!

Wanneer Callum Lynch (Michael Fassbender) de herinneringen van zijn voorvader Aguilar onderzoekt, komt hij erachter dat hij afstamt van een lijn van geheime moordenaars. Hij verkrijgt hierbij de vaardigheden van zijn voorouder Aguilar.

Laatste trailer

De film verschijnt 5 januari in de Nederlandse bioscopen (21 december in de VS). Om dit heugelijke feit te vieren, verscheen vandaag de laatste trailer. Bekijk hem hier beneden!

De trailer legt de focus op het hedendaagse leven van de moordenaar. Ook krijgen we beelden te zien van de zoektocht naar de Apple of Eden, een mysterieus object dat in vele Assassin’s Creed games een rol heeft gespeeld.

Assassin’s Creed draait vanaf 5 januari in de Nederlandse bioscopen.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek