Laatste Black Ops 3 DLC deze week op Xbox One en PC

call of duty black ops 3 salvation rupture map

De laatste DLC pack voor Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt deze week op PC en Xbox One. Een maand eerder was de pack al te spelen op PS4. De pack heet Salvation en bevat vier maps en het laatste hoofdstuk van zombie modus.

Call of Duty: Black Ops 3 verscheen vorig jaar in november en speelt zich 40 jaar na de gebeurtenissen van Black Ops 2 af. De vijand in het spel zijn deze keer zombies.

Salvation: de laatste DLC

Donderdag verschijnt dan eindelijk de laatste DLC pack voor de game, alvorens Activision het nieuwste deel van de serie, Infinite Warfare, uitbrengt. Bij dit deel heb je de mogelijkheid de remaster van Modern Warfare te spelen, een van de populairste delen uit de serie.

De DLC bevat vier maps en het laatste hoofdstuk van de zombie modus. De maps zijn als volgt:

Citadel: ruines van een kasteel
Micro: de speler als miniatuurtje op een picknick tafel
Outlaw: een Western versie van de map Standoff uit Black Ops 2
Rupture: een high-tech facility versie van de map Outskirts uit Call of Duty: World at War

Naast vier maps krijg je bij de DLC ook het laatste hoofdstuk van de origins zombie storyline. Dit hoofdstuk heet Revelations en zal een conclusie breien aan de zombie modus van de game.

De pack is deel van de season pass, maar kan ook apart aangeschaft worden voor €14,99. Mits je op PS4 of Xbox One speelt, want op PC kan je alleen de hele season pass aanschaffen. De pack is niet speelbaar op PS3 en Xbox 360 versies van de game.

Call of Duty: Black Ops 3 DLC Salvation verschijnt 6 oktober voor Xbox One en PC. De pack is op PS4 al te downloaden. Infinite Warfare en de remaster van Modern Warfare verschijnen op 4 november dit jaar.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek