Laatste Monster Hunter World beta aangekondigd

Monster Hunter World

Capcom heeft de derde en laatste beta test voor Monster Hunter World vandaag aangekondigd. De beta zal vanaf 19 januari in Europa te testen zijn.

Velen van jullie zitten wellicht al een tijdje huiverig te wachten om Monster Hunter World te kunnen spelen. Op 26 januari 2018 zal het dan eindelijk zo ver zijn en komt de game daadwerkelijk uit. Voor de daadwerkelijke release zal er echter nog een beta test uitgevoerd worden. Deze is vandaag aangekondigd geworden. Helaas is de derde en laatste beta wederom alleen beschikbaar voor gamers met een PlayStation 4. Gamers met een PlayStation 4 hebben niet alleen het voorrecht om de beta’s te kunnen spelen, maar krijgen ook exclusieve content aangeboden die gethematiseerd is rondom Horizon: Zero Dawn.

Eerdere beta’s

De eerste beta van Monster Hunter World is in het begin van december live gegaan. Deze beta was exclusief voor abonnees van PlayStation Plus op de PlayStation 4. De tweede beta is later in december uitgekomen. Deze tweede beta bestond uit dezelfde twee gebieden als de eerste beta. Tevens kon je de jacht openen op drie verschillende monsters: Great Jagras, Anjanath en Barroth. Al het hiervoor genoemde zal ook terug komen in de laatste beta met als toevoeging World’s flagship monster: the Nergigante. Nergigante is een Elder Dragon die terug te zien is op de cover van de Monster Hunter World game.

Elder Dragons

In Monster Hunter World komen we niet alleen de Elder Dragon Nergigante tegen, maar ook een aantal oude bekenden. Tevens zijn er ook een aantal nieuwe Elder Dragons toegevoegd aan het spel. Deze zijn te zien in onderstaande trailer. Eerder vandaag hebben wij al een artikel geplaatst waarin wij dieper in gaan op deze trailer en de live stream die CapCom vandaag in Japan gegeven heeft.

De release van Monster Hunter World

Monster Hunter World is vanaf 26 januari 2018 verkrijgbaar. De game is te spelen op de PlayStation 4 en de Xbox One. Capcom heeft eerder al aangegeven dat ze van plan zijn de game ook voor de PC uit te brengen. Indien alles volgens plan gaat is dit in de herfst van 2018 verkrijgbaar.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek