Laatste seizoen House of Cards krijgt trailer

De allereerste trailer voor het laatste House of Cards seizoen kwam afgelopen nacht uit. De trailer laat een drukke White House zien, terwijl de camera langzaam de gang doorloopt naar de Oval Office.

Terwijl de camera dit welbekende kantoor bereikt, krijgen wij langzaam te zien wie de president is: Claire Underwood. Voordat ze het scherm verlaat, wilt ze nog even iets kwijt; ”We’re just getting started”. De tagline van het seizoen blijkt ”hail to the chief” te zijn. We komen zo ook te weten dat dit zesde en tevens laatste seizoen vanaf de herfst zal verschijnen.

house of cards season 6

Spacey to the moon?

House of Cards startte in 2013 met Kevin Spacey in de hoofdrol. Rond die tijd was dit één van de meest bekende en populaire series ooit, en het was één van de eerste Netflix Original series met zo’n succes. Omtrent het hele gebeuren van het afgelopen jaar is toen der tijd ook direct besloten dat Spacey niet meer in de serie zou gaan spelen. Ook zijn film Gore werd direct afgezegd. Ook al vinden velen het kei jammer, Kevin zal niet meer op het witte doek verschijnen.

Wat vind jij van de aankondiging dat Claire Underwood nu de rol van presidente op zich zal nemen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden. 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek