LawBreakers Alpha test signups nu open

LawBreakers Alpha test

Early access registratie is begonnen voor LawBreakers. De nieuwe arena achtige multiplayer shooter van Gears of War maker Cliff Bleszinski zal beginnen met de Alpha test. Spelers kunnen op de website registreren. Spelers zullen dan een kans maken op een invite voor de Alpha.

De game toevoegen aann een Steam Wishlisht zou ook geregistreerd worden als interesse in access voor de Alpha test. Een startdatum voor de Alpha van LawBreakers is nog niet bekend gemaakt. Developer Boss Key bracht ook een niewe trailer voor LawBreakers uit die vol zit met actie. Fans van andere arena titels als Unreal Tournament en Quake zullen zich ongetwijfeld verheugen op de snelle gameplay en combat syle. We kregen eerder al een gameplay trailer te zien.

Zoals we zien is de game vrij chaotisch en hectisch. Spelers springen in het rond, ketenen zich vast aan vliegende enemies en vuren raketten af. Het lijkt er zelf op dat spelers kunnen herstellen van de dood. Toen LawBreakers werd aangekondigd kwam de discussie naar voren om LawBreakers een free to play model te maken. Dit vanwege de accesibility en lage barriere voor spelers om te beginnen. In maart werd bekend dat LawBreakers niet free to play zal worden.

LawBreakers zal dus als een “digital premium title” releasen. Op release zal de game exclusief op Steam verkrijgbaar zijn. Een prijs is nog niet aangekondigd maar Bleszinski voegde toe dat het niet de traditionele 60 euro price point zal krijgen.

Bleszinski merkte op dat tijdens de development al duidelijk werd dat free to play niet bij de game past. Dit zou niet passen bij wat de developer wil maken. Omdat het een competitieve game is zal balance hoge prioriteit krijgen van het team en de community. Door een digital premium model te gebruiken zou het mogelijk zijn om fans toegang tot alle rollen te geven zonder drempels. LawBreakers staat gepland voor een PC only release. Bleszinki vertelde daarbij dat de game ook op consoles uit zou kunnen komen indien er een goede partner voor de port gevonden wordt.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek