Lawbreakers krijgt meer maps, features en classes

SREKAERBWAL

Lawbreakers is de nieuwe shooter van de designers van Gears of War. Nu is er op Twitter een roadmap verschenen die aantoont dat de game nog veel meer content zal krijgen. 

De nieuwe maps heten: Namsan en Gateway. Je kan de teaser afbeeldingen zien in de Tweet hier beneden! De nieuwe feature, Skirmishes, zal samen met Boss Leagues naar de game komen. Er zal ook nog een nieuwe class verschijnen.

Lawbreakers road map

De nieuwe content zal uitkomen in de volgorde die in de afbeelding te zien is. Het zal vloeiend verlopen laat het development team weten. Buiten dat zal alle content-to-come gratis zijn voor alle spelers van Lawbreakers. De game scoort overal rond de 8/10 als ik zo eens door de reviews blader! Hij is voor dertig Euro beschikbaar voor op de Pc en Playstation 4!

Kijk jij al uit naar alles wat de Roadmap laat zien? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek