Lawbreakers ontwikkelaar onthuld nieuwe Battle Royale game

radical heights

Boss Key Productions de ontwikkelaars van Lawbreakers onthullen een gloednieuw Battle Royale achtige shooter genaamd Radical Heights. Een opmerkelijke aankondiging als we verleden beschuldigingen van Boss Key mogen geloven.

Afgelopen dagen heeft de studio via Twitter al enkele teasers laten vallen die in een jaren 80 stijltje hinten naar “iets”. Uit de series tweets is namelijk niet helemaal te ontrafelen wat er aan zit te komen, maar eindelijk is de kogel dan door de kerk.

In bovenstaande reveal trailer zien we al enkele momenten waar de game laat zien hoe de gameplay in elkaar steekt. Je loot wapens, cosmetische spullen, gadgets en geld. Overleef tot het einde van de ronde om te overwinnen. Dit bekende concept kennen we natuurlijk allemaal al van de kaskrakers als PuBG en Fortnite. Duidelijk is te zien dat ook deze games een grote invloed zijn geweest bij het ontwikkelen van Radical Heights.

Het geld dat je krijgt tijdens het spelen mag je houden en meenemen naar je volgende rondes. Dit geld kan je vervolgens besteden om cosmetische items te kopen, of om sneller wapens vrij te spelen in een volgende match. In de reveal trailer zien we namelijk een vending machine, waar hoogstwaarschijnlijk dit geld voor gebruikt kan worden.

Radical Heights zal vanaf vandaag gratis verkrijgbaar zijn als Early Access titel via Steam. De game staat ook gepland voor een release op Playstation 4, maar wanneer is niet bekend.

Ga jij aan de slag met deze gloednieuwe Battle Royale game? Of vermaak jij je nog even met PuBG of Fortnite? Laat ons weten wat jij over Boss Key’s nieuwe game denkt!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek