LawBreakers PS4 Reveal Trailer

LawBreakers

Gamespot heeft op YouTube een reveal trailer geplaatst van de PS4-versie van LawBreakers. LawBreakers is een fps game, waarbij gebruik wordt gemaakt van het ontbreken van zwaartekracht. Wanneer de game uitkomt is nog onduidelijk.

LawBreakers is al een lange tijd geleden aangekondigd. De game zou oorspronkelijk in 2016 gereleased worden, maar is dat nog steeds niet vandaag de dag. De Alpha test van de game is al geweest en voor de Bèta test kun je je nu opgeven. Vandaag verschijnt er op YouTube een reveal trailer van de PS4-versie van de game. De trailer geeft een goed beeld van waar de game om draait. Het is namelijk een first person shooter, die zich afspeelt in een ander universum. In dit andere universum is de werking van zwaartekracht op aarde volledig veranderd. Dit betekent dat de gameplay van LawBreakers ook draait om deze werking van zwaartekracht. Er zal veel gevlogen worden in de game en je kunt daarmee spectaculaire moves maken. Naast het gebruik van de zwaartekracht maken de speelbare karakters ook gebruik van speciale krachten. Dit zorgt ervoor dat elk karakter anders is dan de andere karakters. Voor meer informatie over de game kun je terecht op de wiki pagina van LawBreakers.

Free to play?

Het leek er in eerste instantie op dat LawBreakers een free to play game zou worden. Dit was namelijk de intentie van de makers van de game. Ze hebben er echter toch voor gekozen om de game niet gratis uit te geven. Het is nog niet bekend hoeveel er op het prijskaartje van de game zal staan, dus dat is nog even afwachten. De game zou eigenlijk ook niet op de consoles verschijnen, maar er is toch gekozen voor het uitbrengen van de game op de PS4. Of dit betekent dat de game ook naar de Xbox One zal komen, is ook nog onbekend. Het wordt dus afwachten tot er concreet nieuws verschijnt over de release datum en de prijs van deze game.

LawBreakers zal verschijnen op de PC en de PS4. De precieze releasedatum is nog niet bekend.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek