SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Ran-D Zombie

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

LCS Semi Finals Recap

Afgelopen weekend voltrokken de semi finals van de LCS in Noord Amerika en Europa. In NA stonden Cloud9 tegenover Phoenix1 en TSM tegen FlyQuest. In Europa hadden we G2 tegen Fnatic en Mifits tegen Unicorns of Love.

G2 tegen Fnatic, na een verrassende overwinning op H2K leek Fnatic weer op weg naar een stunt. Met weer een verrassende samenstelling van champions verraste Fnatic G2. Met een overtuigende eerste game namen zij de leiding in de serie. Maar G2 sloeg hard terug. Zven en Trick van G2 stroopten hun mouwen op en zorgden samen voor dat de winst alsnog naar G2 ging. Met goede champion select speelde G2 weer zoals altijd om hun adc Zven. Hierdoor kon Zven G2 dragen naar de finale in Hamburg.

Misfits trachtte net zoals vorige week een reverse sweep uit te halen tegen Unicorns of Love. Unicorns die vrij simpel en snel de serie op een 2-0 zette kreeg het benauwd toen Misfits de serie om leek te keren door een game te winnen. Maar de magie die er vorige week was voor Misfits was uitgewerkt en Unicorns of Love sloten de serie met een 3-1 score.

In de NA LCS lieten de grote namen zich flink spreken in de halve finale. Cloud9 trad aan tegen Phoenix1. Phoenix1 die veel indruk oogsten met spelers als Ryu en Inori konden in de halve finale het helaas niet waar maken. Sterke teamplay en rotaties over de map door Cloud9 werd Phoenix1 in elke game fataal. Cloud9 liet zien waarom ze tot de topfavorieten behoren en maakte korte metten met Phoenix1 3-0.

Ook TSM was op dreef en toonde zijn dominantie in de NA LCS. FlyQuest wat aan hetzelfde sprookje werkte als Misfits in de EU, brachten wel flink strijd met zich mee. Ondanks de uitslag waren de games niet zomaar gewonnen door TSM. Flyquest met Hai en Balls brachten TSM de nodige moeite bij het afsluiten van de serie. Maar de veteranen expertise van TSM tegen de verse gepromoveerde Challengers bleken toch te sterk te zijn, waardoor TSM doorgaat naar de finale in Vancouver.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk