League of Legends Clubs

Het is nu mogelijk om Clubs aan te maken in League of Legends. Het is mogelijk om mensen uit te nodigen in deze League of Legends Clubs. Hierdoor zal een chatkanaal geopend worden en kan je makkelijker met een grote groep mensen praten en een game starten.

Waarom League of Legends Clubs?
Clubs zijn gemaakt om grotere communities makkelijker bij elkaar te brengen en zodat games sneller gestart kunnen worden met leden van een community. Eigenaren van een Club hebben de mogelijkheid om een Club Tag in te stellen, zodat leden van die Club hem kunnen dragen en andere spelers die Club Tag kunnen zien.

Hoe werkt het?
Als je in League of Legends naar de rechter onderkant van je client gaat zie je 3 knoppen: Friendlist, Clubs en Notifications. Als je op de Clubs knop klikt, krijg je een lijstje met Clubs te zien waar je lid van bent. Hier krijg je ook de optie om een club aan te maken.
League of Legends Clubs

Club Tags
Als de eigenaar van een groep een Club Tag heeft ingesteld dan zal iedereen die Club Tag in game kunnen zien. Als je in meerdere Clubs zit dan kan je een actieve Club kiezen. Je zal ingame dan de naam en Club Tag van je actieve Club dragen.

Wil je de Club Tags uitschakelen? Dan kan dat met een optie bij Clubs. Er zit aan de rechter bovenkant van het venster een tandwieltje. Als je hierop klikt, dan krijg je een optie om Club Tags te laten zien of om te verbergen.
League of Legends Clubs optie

De iTG Club
Binnen iTG hebben wij ook al een Club aangemaakt. Deze heet intheGame. Voor een uitnodiging moet je contact opnemen met een van onze gameleiders, Pasjag of Brigadier92.
Als je lid bent geworden van de Club, wordt er een apart chatscherm geopend. Hierin kan je de Clubnaam, Club Tag, Message of the day en Members in zien.

League of Legends iTG Club

Zoals je kunt zien zijn we al aardig begonnen met het opbouwen van de club. Voor de mensen die bij intheGame.nl graag League of Legends spelen is het dus handig om zo snel mogelijk lid te worden van deze Club. Deze Club zal voor alle iTG leden een makkelijkere portal zijn om evenement en ranked games aan te kondigen. en tot slot kan iedereen de Club Tag met trots dragen en zullen andere spelers deze mooie tag kunnen bewonderen ingame.

De mogelijkheid om League of Legends Clubs te maken is nu beschikbaar. Wat vind jij van deze optie?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek