League of Legends – EU LCS Spring stopweek 2016

EU LCS

In de EU LCS spelen professionele League of Legends teams tegen elkaar voor de eerste plek. In dit bericht lees je welke teams het deze week tegen elkaar opnemen, op welke plek ze staan en mededelingen rond deze competitie.

 

Deze week hebben de teams in de LCS een week waarin ze niet spelen, in deze week hoeven de LCS teams geen matches te spelen. Dat betekent niet dat deze teams niet hoeven te trainen, speciaal in deze week kunnen de speler zich meer richten op het oefenen van hun strategie.
Volgende zullen de teams weer tegen elkaar spelen.

Heb je vorige week een match gemist? bekijk hem terug op de VOD pagina van lolesports.

Hieronder zie je op welke plek de teams staan en wat hun huidige score is.

  1. G2 Esports – 11 gewonnen en 3 verloren
  2. Team Vitality – 11 gewonnen en 3 verloren
  3. H2K- 11 gewonnen en 3 verloren
  4. Unicorns of Love – 9 gewonnen en 5 verloren
  5. Fnatic – 8 gewonnen en 6 verloren
  6. Origen – 7 gewonnen en 7 verloren
  7. Elements – 4 gewonnen en 10 verloren
  8. Splyce – 4 gewonnen en 10 verloren
  9. ROCCAT – 3 gewonnen en 11 verloren
  10. Giants – 2 gewonnen en 12 verloren

ROCCAT heeft vorige week een van hun games gewonnen en is van hun gedeelde laatste plaats af. Dit betekent echter nog niet dat ze uit de gevarenzone zijn. Want aan het einde van het Spring season moeten de laatste twee teams in het Promotion tournament spelen en het opnemen tegen de 2 hoogste team uit de Challenger series. Als een LCS team deze match verliest worden ze teruggezet naar de Challenger series en mag het team dat heeft gewonnen spelen in de EU LCS.

 

Afgelopen weekend werden de kaarten verkocht voor de EULCS Springsplit finales. Heb jij van dit evenement kaarten kunnen bemachtigen? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek