League of Legends Lunar Revel 2018

League of Legends

Het is weer tijd voor een van de leukste events van het jaar. Het League of Legends Lunar Revel 2018 event is namelijk live. Dit zal duren tot en met 19 februari 2018. Zoals ieder jaar brengt Lunar Revel weer een aantal toffe rewards en skins met zich mee. Om ons een goed beeld te geven van wat er allemaal te halen valt heeft League of Legends een event trailer geüpload.

Year of the Dog

Het is dit jaar het jaar van de hond. League of Legends blijft natuurlijk niet achter in de feestvreugde en houdt speciaal hiervoor een event: Lunar Revel 2018. Tijdens dit event kun je verscheidene rewards verdienen door middel van het voltooien van missions. Tevens zijn er speciaal voor dit event een aantal toffe nieuwe skins toegevoegd aan de game. Indien jij dit feest niet aan je neus voorbij wilt laten gaan raad ik je wel aan zo snel mogelijk in te loggen. Het event eindigt namelijk al op 19 februari.

Skins

Ieder jaar brengt League of Legends een aantal nieuwe skins uit speciaal voor het Lunar Revel event. Gezien het dit jaar het jaar van de hond is lijkt het mij opzich wel duidelijk dat Nasus een van de champions is die een nieuwe skin heeft gekregen. Naast Nasus hebben ook Lux en Warwick een nieuwe skins erbij. De skins heten Lunar Guardian Nasus, Lunar Guardian Warwick en Lunar Empress Lux. Al de hiervoor genoemde skins zijn verkrijgbaar in de store voor 1350 RP per stuk.

Missions en Revel Tokens

Tijdens Lunar Revel 2018 worden allerlei verschillende Missions aangeboden. Door middel van het voltooien van deze missions kun je Revel Tokens verdienen. Hiermee kun je verscheidene items maken:

  • Borders en icons voor je loading screen. Deze kosten 64 tokens per stuk. Indien je free-to-play tokens gebruikt ben je gelimiteerd tot het craften van maximaal 1 set. Indien je de loading screen border wilt gebruiken moet je ook de bijpassende skin hiervoor gekocht hebben. Wanneer je deze niet hebt kun je de border namelijk ook niet gebruiken.
  • Revel Orbs waarmee je kans hebt een Revel Grab Bag, Golden Revel Token, Gemstone of Gemstone Skin Shard te krijgen. Daarbuiten krijg je indien je een Revel Orb koopt ook gegarandeerd één skin shard. Revel Orbs kosten 44 Revel Tokens, maar zijn ook verkrijgbaar voor 250 RP of 1 Golden Revel Token.
  • Revel Grab Bag met hierin vijf skin shards. Iedere skin shard heeft een waarde van minimaal 520 RP en maximaal 1820 RP. Je kunt er ook voor kiezen een bundle te kopen waarin specifiek deze bag zit, maar kunt deze ook krijgen door een Revel Orb.
  • Revel Skin Shard waarin, zoals de naam al verklapt, gegarandeerd een Lunar Revel skin shard in zit. Echter zijn de nieuwe skins hier niet bij inbegrepen. Deze zul je dus helaas moeten kopen indien je deze wilt hebben. Een Revel Skin Shard kost 52 Revel Tokens.
  • Golden Revel Token voor 96 Revel Tokens. Indien je een Golden Revel Token in je bezit hebt kun je hier een Revel Orb van maken, maar je kunt er ook voor kiezen hier een van de Golden Chromas mee vrij te spelen.
  • 10 Blue Essence voor 1 Revel Token
  • Key Fragment voor 12 Revel Tokens

Lunar Revel 2018 icons

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek