League of Legends: REACTIVATING…

League of Legends Mecha banner

Gisteren is er een heel opmerkelijke preview geplaatst op de site van League of Legends NA. Hier waren enkele delen van skins te zien en een afbeelding van een skin die wij nog niet kennen.

REACTIVATING…

<WARNING!> System breached….

/Cmd: Prototype 00_Failsafe… [INITIATING SELF-DESTRUCTION MODE]

<WARNING!> Unauthorized access detected… [OVERRIDE]

System reboot… [INITIALIZED]

Engine recalibration… [COMPLETE]

Weapons Systems… [ONLINE]

Locating Enemy Targets… [IDENTIFIED]

League of legends aatrox bladeLeague of Legends malphite armLeague of Legends kha'zix claw

Status…. [READY]

League of Legends Vel'koz

Okay, als wij dus naar de gegeven informatie kijken dan zien we het zwaard van Mecha Aatrox, de vuist van Mecha Malphite en een arm/blade van Kha’Zix. Er is dus een hele grote kans dat dit een preview is van een nieuwe Mecha skin.
Laten we eens kijken naar de laatste afbeelding die we zien: een groot licht met een metalen behuizing eromheen. Tot nu toe kennen wij maar één champion in heel League of Legends met maar één oog, Vel’Koz.
Of… Misschien is het wel geen oog? Want misschien is het wel dat gigantische gat in de buik van Sion?

League of Legends Sion splash

Zal dit wellicht een nieuwe Ultimate skin zijn of misschien toch een legendary?
Een ding weten wij zeker: als het een skin is met een waarde tot 1350RP, dan komt er niet zo’n mooie preview tevoorschijn.

In de komende weken zullen we vast en zeker nog wel meer te horen krijgen van deze skin, de prijs en de champion waar hij voor bedoeld is.

Momenteel hebben we deze skin ook nog niet teruggezien op de PBE, wel wordt er verwacht dat deze skins vrij snel op te PBE is te testen. Houd om die reden de maandelijkse PBE patchnotes in de gaten. Daarin staan de meest opvallende patchnotes van de maand.

Wat vind jij van deze preview en voor wie denk je de skin bedoeld is? Laat je horen in de reacties. We zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek