Leeft Iron Fist up-to-the-hype van Netflix en Marvel series?

Marvel Iron Fist

Marvel en Netflix hebben zich wederom gebonden voor alweer de vierde superhelden show; Iron Fist. Finn Jones (Game of Thrones) speelt Danny Rand, die terugkeert uit de ‘dood’ na 15 jaar weg te zijn geweest. Is de serie net zo goed als de andere drie? Jouw mening telt!

Er zijn al veel reviews op het wereldwijde web te vinden over de nieuwe Iron Fist serie, sommige goed en sommigen minder. Iron Fist zal zich moeten mengen tussen de andere Marvel en Netflix series: Jessica Jones, Daredevil en Luke Cage. Volgens velen is de serie goed, maar niet zo goed als de andere drie. Dit word vooral gegooid op een slechte schrijfstijl en teveel gebruik van Aziatische stereotypen.

Ik persoonlijk vond de serie goed, het deed alles wat wij van Marvel gewend zijn, alhoewel ik wel snap waar sommige kritiek vandaan komt. Ik zat niet elke aflevering op het puntje van de bank te trillen omdat er weer een zieke plottwist kwam. Toch vond ik het wel tof om een organisatie als ”The Hand”, waar in Daredevil hoog over gesproken werd, terug te zien. Voor mij werkte de serie, ondanks bepaalde cliché’s. Wat vond jij?

Uiteindelijk moeten de vier series samen komen om het kwaad te bestrijden in The Defenders. Deze serie heeft nog geen officiële air datum, maar wel een korte teaser, bekijk deze hier beneden!

Wat vond jij van Iron Fist? En ben jij al hyped voor The Defenders? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Jouw mening telt.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek