Left 4 Dead 3 uitgelekt?

Left 4 Dead

Er gaan al een tijd geruchten rond dat Valve werkt aan een nieuwe game in de Left 4 Dead serie. Dit zou het derde deel gaan worden en de opvolger zijn in een succesvolle reeks aan games. Er zijn nieuwe geruchten bijgekomen die lijken te bevestigen dat er toch echt een Left 4 Dead 3 aan komt.

Valve developer Tristan Reidford heeft in een tutorial op de Steam Destinations Workshop Tools een afbeelding geplaatst met de titel “08_directory_fun.png”. Hierin werd een folder getoond met de naam “left4dead3”. Natuurlijk hoeft dit helemaal niks te betekenen. Maar het zou wel vreemd zijn als precies deze folder op duikt.

De laatste weken speelt de developer veel Left 4 Dead 2. Hij heeft in de afgelope twee weken er namelijk 348 uur in zitten. Het zou zo maar kunnen dat Left 4 Dead 3 op Steam verborgen wordt gehouden door het oude deel als titel op te geven. “Masking” heet dit. Het gerucht wordt verder versterkt, doordat Valve dit jaar al vijf updates heeft uitgebracht voor Left 4 Dead 2.

Left 4 Dead 3

Het vorige deel, Left 4 Dead 2, kwam in 2009 uit en is een populair spel van Valve. Ondertussen is het spel al verschillende keren in de aanbieding geweest en is zelfs een tijd gratis weggegeven. In het spel begin je een level met vier personen en moet je door een grote menigte aan zombies ontsnappen. Door samen te werken gaat dit een stuk makkelijker. Het spel maakt gebruik van de Source engine en is uitgebracht op Windows, Mac OS X en de Microsoft Xbox 360. Fans wachten al jaren op een vervolg van de game en het lijkt er dan nu toch eindelijk bijna aan te komen nu er steeds meer geruchten op duiken over de game.

Heb jij zin in Left 4 Dead 3? Heb jij de vorige delen gespeeld en ga jij deze halen? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek