The Leftovers; laatste seizoen krijgt trailer

The Leftovers Season 3 HBO

HBO heeft een aantal geweldige goede series op naam staan, The Leftovers is daar één van. Deze serie zal in april terugkeren voor een derde en tevens laatste seizoen. Zal dit het einde van de wereld zijn zoals de mensheid hem kent? Bekijk de trailer hier boven en oordeel zelf!

De serie zelf volgt Kevin Garvey, een politieofficier die leeft in een wereld waar twee procent van de mensheid ineens verdwijnt. Terwijl de wereld doorgaat en de tijd ook door zal blijven tikken, kunnen aardig veel mensen niet over het feit heenkomen dat dit allemaal gebeurd is. Zo krijg je verschillende cultgroepen en een boel andere spannende dingen. Op het einde van de trailer zien we dat Nora Durst een telefoontje krijgt waarin gevraagd word of ze haar familie weer wilt zien, wat zal dit betekenen voor al die verdwenen mensen? We zullen moeten wachten om erachter te komen!

The Leftovers is terug vanaf 16 april, ga jij dit spannende laatste seizoen bekijken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek