Legend of Zelda lanceert met Switch in maart

legend of zelda

Laura Kate Dale, de Twitter reporter die al heel wat inside info over Nintendo over haar pagina heeft gesmeten komt met nieuws. The Legend of Zelda: Breath of The Wild zal samen met de nieuwe console van Nintendo in maart verschijnen. Ze beweerd de game al gezien te hebben in een staat die zo goed als klaar is.

Haar nieuwe Tweet waarin ze beweerd dat de game samen met de Switch zal verschijnen in maart is in tegenstelling tot haar eerdere tweets rondom dit verhaal goed nieuws. In eerdere tweets dacht ze namelijk dat de game wat later zou verschijnen omdat er een aantal problemen waren opgetreden tijdens het aanpassen van de game in bepaalde regio’s.

Ook laat ze weten dat er 12 januari een aantal ports worden aangekondigd voor de Switch waaronder Rayman Legends. Een nieuw project die 12 maanden exclusief zal zijn voor de Switch en daarna ook verschijnt op Xbox One, Playstation 4 en PC zal ook worden getoond volgens verschillende berichten op haar Twitter account.

Of ze werkelijk gelijk heeft zal nog moeten blijken. Het zijn maar acht dagen tot Nintendo meer informatie las los laten over de nieuwe console welke in maart zal gaan verschijnen. Kan jij net als ons niet wachten?

Kan jij niet wachten op de nieuwe The Legend of Zelda? Laat ons weten wat jij vindt van de nieuwe weg die de franchise inslaat!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek