Legendarische Pokémon Rayquaza daalt af van de hemel in Pokémon GO

Pokemon Go bug

Niantic Inc. en The Pokémon Company International hebben de nieuwste Legendarische Pokémon van Pokémon GO vrijgegeven: Rayquaza uit de Hoenn regio.

Rayquaza verscheen oorspronkelijk in Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire. Van vandaag, 9 februari tot en met 16 maart zullen trainers de Sky High Pokémon in Raid Battles over de hele wereld kunnen ontdekken en vangen. Het Pokémon merk viert het jaar van legendarische Pokémon in 2018 en de introductie van Rayquaza voor Pokémon GO is een nieuwe toevoeging aan de vele manieren waarop fans met deze krachtige Pokémon kunnen omgaan.

pokemon go

Rayquaza zal worden vergezeld door verschillende Dragon- en Flying-type Pokémon afkomstig uit de Hoenn regio, die vanaf vandaag dan ook voor het eerst in Pokémon GO gaan verschijnen. Ter ere van het beschikbaar komen van meer dan 100 Hoenn regio Pokémon in het spel, zal elke Pokémon die vanaf nu tot en met 13 februari in het wild wordt aangetroffen, er een zijn die oorspronkelijk in de Hoenn regio is ontdekt. 14 februari markeert het vertrek van de legendarische Water-type Pokémon Kyogre uit de Raid Battles.

pokemon go

Om trainers te helpen met het vullen van hun alsmaar groter wordende Pokédexes zijn er nieuwe speciale boxen die beschikbaar worden om aan te schaffen in-game. Deze nieuwe boxen zullen Raid Passes, Incubators en Star Pieces bevatten en zullen tot en met 23 februari beschikbaar zijn in-game. Ook zullen de Lure Modules een verlengde tijd van 6 uur blijven houden tot en met 23 februari.

Ga jij vandaag erop uit om je eerste Pokémon uit de Hoenn regio te ontdekken en vangen? Of ga jij direct voor de Raid Battles? Laat het ons hieronder weten, wij horen het graag.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek