Legendary Pokémon vanaf dit weekend in Pokémon GO

Legendary Pokemon

Pokémon GO fest begint dit weekend in Grant Park, Chicago. Niantic houdt een wedstrijd waarbij er wereldwijd een hoop Pokémon gevangen moeten worden. Zodra deze wedstrijd met succes wordt behaald, zal de eerste Legendarische Pokémon verschijnen!

Dit maakt Niantic bekend in een nieuwe blog post op hun website. Op 22 juli, aanstaande zaterdag moeten trainers over de hele wereld zoveel mogelijk Pokémon vangen. Zodra dit is afgelopen zullen spelers op het Pokémon Go fest in Chicago een Epic Raid Battle vrijspelen waarbij de eerste Legendarische Pokémon zal verschijnen. Als zij deze Pokémon hebben verslagen zullen Legendary Pokémon vanaf 23 juli wereldwijd verschijnen in Raid Battles.

Zodra de Legendary Pokémon verschijnt zal je met een team de Pokémon moeten verslaan. Eenmaal verslagen heeft iedereen een kans om de Pokémon te vangen. Mocht dit je lukken heb je een Legendarische Pokémon die je op dezelfde manier kunt gebruiken als iedere andere Pokémon. De enige restrictie hieraan is dat je deze Pokémon niet kunt inzetten om een gym te verdedigen.

Door het jaar heen zullen er verschillende nieuwe legendarische Pokémon worden toegevoegd aan de game.

Ga jij aanstaande zaterdag de straat op om zoveel mogelijk wezentjes te vangen zodat je vanaf zondag een legendarische Pokémon kunt vangen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek