Legion Launch vieren in stijl tijdens Gamescom

Ben jij al jaren fan van World of Warcraft? Of ben je pas begonnen? In ieder geval, ben jij hyped voor Legion? Perfect! Althans, als je naar Gamescom gaat dan. Je kunt samen met alle andere WoW fans op Gamescom de launch van deze nieuwe expansion vieren in het Legion Café.

The Burning Legion is terug! Helden vanuit heel Azeroth krijgen nu de kans om dit samen te vieren. Sta jij aan onze zijde? Of ben jij fel-corrupted scum…? Blizzard houdt tijdens Gamescom een Launch Event in het zogeheten ”Legion Café”. Elke dag tussen 18-21 augustus kun jij van 17:00 uur bij dit café terecht. Blizzard laat weten dat dit een super ervaring zal gaan worden voor fans. Je krijgt een beetje te zien hoe het is om een Demon Hunter te zijn en je kunt natuurlijk lekker sociaal bezig zijn met alle mede-strijders.

World of Warcraft Legion

Niet alleen WoW spelers zullen aanwezig zijn tijdens dit evenement. Ook bekendere YouTubers, Twitch streamers en leden van het Blizzard Team zullen de gezelligheid omhoog krikken. Ook krijg je hands-on tijd met de game, kun je poseren voor een green screen met jouw eigen World of Warcraft character en kun je exclusieve prijzen winnen. Natuurlijk komt Legion er al snel aan en gaat er veel veranderen in de game. Verwacht ook nieuws hierover vanuit onze kant!

We zitten momenteel in de Pre-patch, die al veel veranderingen in de game brengt, zoals:

  • De nieuwe class changes,
  • Een aantal UI veranderingen,
  • Nieuwe combat en andere graphic enhancements,
  • PvP scaling,
  • Transmog Wardrobe.

Dit zijn een beetje de grotere veranderingen die de Pre-patch al heeft op dit moment. Binnen nu en 19 augustus (ongeveer twee weken voor launch) krijgen wij de Broken Shore questline tot onze beschikking en kunnen wij de nieuwe class, de Demon Hunter, gaan levelen.

Ben jij hyped voor Legion? Laat ons weten wat jou het tofst lijkt aan deze expansion in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek