Legion te verwachten in de zomer

Legion, de nieuwe expansion van World of Warcraft is een tijdje terug aangekondigd geworden. Nu is er al vastgesteld dat de expansion ergens in de zomer van 2016 uit zal gaan komen. Wij nemen met jou even snel door wat de features van deze uitbreiding zullen zijn!

Mensen kunnen de expansion al preorderen op wowlegion.com. Maar alsof de epic trailer van de Warcraft film nog niet genoeg was, heeft Blizzard ons de volledige cinematic trailer van de Legion uitbreiding gegeven:

Legion zal de meest intense uitbreiding ooit worden volgens Blizzard en dat is in deze cinematic wel te zien. Voor de fans is de terugkeer van deze groene demonen een hele opluchting en die mensen zullen zeker weten kippenvel krijgen bij het zien van deze trailer. Hoe ga je dit keer jezelf vechten door een baan van demonen, ghouls en andere blokkades? Perhaps met de nieuwe Demon Hunter class die gaat komen! Aangezien spelers een early-acces kunnen krijgen op deze class.

De features van deze expansion zijn origineel en ik persoonlijk heb nog nooit een game gespeeld die personal upgradable weapons heeft.

 • De nieuwe Demon Hunter die drie specialisaties bevat:
  – Spectral Sight: Moeten het van de magie hebben, redelijk tank-ish
  – Metamorphosis: Defence form en Damage form, verander in een demon en wordt onverslaanbaar!
  – Unrivaled Mobility: DOUBLE JUMP!! DPS focused specialisatie, ook de mogelijkheid om te gliden.
 • Artifact Weapons: Wapens die in kracht groeien als jij dat ook doet, je hebt keuze tussen meerdere skins en stats naar mate dat jij dit wapen in kracht laat groeien!
 • Nieuwe Zones: The Broken Isles. Vindt bijvoorbeeld Night Elven steden die nog ouder zijn dan de mens.
 • Boost naar level 100, één character althans.
 • Order Hall: Breng NPC members van jou class samen om missies uit te voeren zoals jij het hebben wilt.
 • PvP Honor Systeem: Vecht voor glorie en ontdek nieuwe rewards en meer!

Kijk jij uit naar deze uitbreiding? Laat het ons weten in de reacties!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek