Legions of Steel vandaag gelanceerd voor PC

Vandaag heeft ontwikkelaar Slitherine een nieuwe game gelanceerd. Het gaat hier om Legions of Steel wat zich afspeelt aan de andere kant van onze melkweg. Als speler ben jij onderdeel van een elite team dat verantwoordelijk is voor het tegenhouden van verschillende golven robotachtige minions. Als elite team, ook wel Interstellar League genoemd kun je enkel vertrouwen op jouw ijzeren wil om te winnen en te overleven.

In een vijandige omgeving, elke hoek, elke deur entree is potentieel dodelijk. Maak gebruik van high-tech granaten, een geavanceerd dekking systeem en verschillende schiet technieken. Dit allemaal zijn de beste eigenschappen van de Human Troopers. Maar kunnen zij genoeg schade aanrichten tot de volgende ronde, ook wel wave genoemd? Vandaag hebben jullie de kans om als commando of moord-machine te spelen in Legions of Steel die uitgekomen is voor de PC. Samen met twee intense singleplayer campagnes en razendsnelle Sci-fi tactieken beidt deze game een skirmish-modes en een set van speelbare scenario’s in normale omstandigheden of met het zogeheten Electronic Warfare System ingeschakeld. Deze game-mode dompelt de spelers in volledige duisternis waardoor ze zonder ‘intel’, maar wat hun eenheden zien en wat de radar aangeeft spelen.

Deze zenuwslopende game waarin je veel verstoppertje gaat spelen wordt uitgebreid in multiplayer met traditionele heads-up confrontaties en online toernooien. Inderdaad, voor de allereerste keer dat de PBeM++ ontwikkeld is door Slitherine, integreren zij een Zwitsers-systeem welke toernooien aangepast aan de pro en casual spelers!
Een speciale 10% introductie korting is beschikbaar voor een zeer beperkte periode. Ze gaan ook een gratis Steam-key aanbieden voor iedereen die een kopie bij Matrix Games of in de Slitherine store koopt, zodra het spel beschikbaar is in dit digitale platform! Vanavond gaan ze ook nog eens live-streamen in het officiële Slitherine Twitch kanaal.

 

 

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek