Lego City Undercover Playstation 4 VS. Nintendo Switch

Bovenstaande video laat duidelijk de verschillen zien tussen de Nintendo Switch- en de Playstation 4 versie van Lego City Undercover. De game verscheen in 2013 al voor de Wii U, maar is nu ook verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, Playstation 4, PC en Xbox One.

De verschillen zijn heel duidelijk te zien als het aankomt op voorwerpen in de verte. Daarnaast laat de Switch scherpe randjes zien en is het allemaal wat blokkeriger. Dit zou normaal gesproken een pluspunt zijn in een LEGO game, maar het is niet positief bedoeld. Ronde voorwerpen zien er niet perfect rond uit en hebben vlakke randen waardoor je een achthoek effect krijgt.

Gelukkig is het in een game als LEGO niet heel erg opvallend en is het ook wel logisch dat de Playstation 4 de game veel mooier kan afspelen.

Onze review van LEGO City Undercover laat niet lang meer op zich wachten. Houd de website goed in de gaten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek