SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Lego City Undercover Playstation 4 VS. Nintendo Switch

Bovenstaande video laat duidelijk de verschillen zien tussen de Nintendo Switch- en de Playstation 4 versie van Lego City Undercover. De game verscheen in 2013 al voor de Wii U, maar is nu ook verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, Playstation 4, PC en Xbox One.

De verschillen zijn heel duidelijk te zien als het aankomt op voorwerpen in de verte. Daarnaast laat de Switch scherpe randjes zien en is het allemaal wat blokkeriger. Dit zou normaal gesproken een pluspunt zijn in een LEGO game, maar het is niet positief bedoeld. Ronde voorwerpen zien er niet perfect rond uit en hebben vlakke randen waardoor je een achthoek effect krijgt.

Gelukkig is het in een game als LEGO niet heel erg opvallend en is het ook wel logisch dat de Playstation 4 de game veel mooier kan afspelen.

Onze review van LEGO City Undercover laat niet lang meer op zich wachten. Houd de website goed in de gaten!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Max van den Elsen

  kweet niet wat hij allemaal ziet
  Maar zo duidelijk vind ik de verschillen niet
  er is nouwelijks wat op aan te merken
  Hier merk je bij gamen helemaal niks van
  De verschillen zijn zo minimalistisch
  Dat ik liever voor de goedkopere hoog potentie hebbende
  Met de game rondlopende veel snellere
  alle nintendo games hebbende switch
  Dan een ps4 waarbij ik 90% van de games ook op pc kan spelen

 • John van Eck

  Mensen die de switch van 10 bij 5 cm vergelijken met een koelkast van een ps4 die ook niet portable is spooren niet. De switch heeft gewoon onwijs goeie graphics voor zon klein apparaat

 • Hans

  Vrij amateuristisch geschreven artikel eerlijk gezegd, en als het filmpje al iets aantoont is het dat de graphics zeer dicht bij elkaar liggen waarbij de PS4 misschien net iets beter is maar je moet het echt onder een loep leggen….

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk