Tweets van dit weekend over Gaming, TV-Shows en meer

Twitter Bird Logo

In de weekenden is er natuurlijk weinig nieuws over gaming of dergelijken, maar wel zijn de meeste gamestudio’s actief op Twitter. Op die momenten worden er dan ook veel leuke Tweets gepost op twitter, dus voor jullie vermaak nemen wij er een aantal met jullie door!

Omdat morgen natuurlijk weer Game of Thrones begint, heeft Blizzard op de Twitter van World of Warcraft even een leuke Tweet geplaatst. Zo zie je maar dat zelfs de Gaming community best dichtbij tv-shows en films staat op z’n momenten!

 

12 April 2016 kwam Dark Souls 3 uit, IGN heeft een tweet geplaatst van een heftige overkill #GETREKT

 

Star Fox Zero is ondertussen al uitgekomen voor de Wii U, om spelers te motiveren postte Nintendo deze Tweet. Ook kun je in het linkje informatie over de game zien!

 

Voor degen die de nieuwe update van GTA V: Online hebben gemist, het is highlife week! En ook al is de update officieel maar van 22-28 april, een aantal dingen zullen zeker langer in de game blijven!

 

Voor de Sword Art Online fans: er komt een game van de serie en MMORPG.com heeft alle informatie tot nu toe voor jou ingezameld, bekijk het in het linkje in de Tweet! 

 

Ken je dat moment dat je iemand plotseling op je af ziet rennen in een game, en uit je bange reactie een knife gooit? Triton heeft het opgenomen en online gezet, dus voor de Destiny fans:

 

Normaal zouden we jullie natuurlijk liever tetten laten zien, maar de dijen van deze dame zijn te onrealistisch om niet te posten… 

Heb jij genoten van deze tweets? Laat het ons weten in de reacties en je kunt ook onze twitter volgen zodat jij up-to-date kunt blijven met onze website!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek