E3: Limbo developer krijgt nieuwe Xbox One & Pc game

Inside Playdead Studio

De Deense studio genaamd ”Playdead” heeft een groots nieuw project aangekondigd: Inside. Deze zal 29 juni 2016 uit gaan komen voor op de Xbox One en zal een PC debuut maken op 7 juli 2016. Lees hier de benodigde informatie!

Inside is een game waar velen een hoge verwachting van hebben. Deze game is een follow-up van de puzzle-platformer die Limbo genoemd word. Playdead heeft geen intentie om de game een zelfde thema en sfeer te geven als Limbo. In deze adventure game speel jij een ongescript personage die op een aantal manieren dood zal gaan. Je speelt in een wereld volledig omringt met slavernij en andere aspecten die de game wreed maken in zijn sfeer.

Inside Playdead Studio

De game heeft een grauwe sfeer en een echte beschaving is niet te vinden. Terwijl jouw personage achtervolgd zal worden door gemaskerde onbekende mannen moet jij jouw pad vervolgen. Geluid zal een grote impact hebben in deze game vol met puzzels. Volgens een aantal sites heeft de game een goed verhaal en degene die het gespeeld hebben laten weten dat de game het waard is en ze niet kunnen wachten om de volledige story te spelen!

Inside Playdead Studio

Limbo, de voorganger, zal tussen 13 juni en 20 juni gratis zijn voor Xbox One spelers en zal tussen 21 en 22 juni gratis te downloaden zijn op Steam. Alhoewel de game nog niet geweldig veel informatie heeft gekregen sinds de aankondiging op de E3 in 2014 ziet hij er veelbelovend uit!

Wil jij Inside halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden en vergeet niet onze site goed in de gaten te houden voor al je E3 nieuws en nog veel, veel, veeeeel meer!

Je kunt op onze website nu al alle informatie vinden over EA Play en de Bethesda livestream, als je een snel overzicht wilt hebben druk dan op het ”E3” knoppie!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek