Logan Spin-Off Filmscript wordt langzaam bedacht

Logan Spin-Off X-23

Na het grootse succes van Logan is het niet echt een verrassing dat er nog meer X-Men films uit gaan komen. Maar waar gaat de franchise heen nu dat Hugh Jackman zijn klauwen niet meer zal dragen?

Volgens de director van Logan, James Mangold, is er een nieuw script in de maak. Dit script is gebaseerd op X-23, oftewel Laura (Dafne Keen). Zij zou de toekomst voor de franchise kunnen worden, en mensen vinden dit waarschijnlijk alleen maar leuk. Mangold verteld dat hij denkt dat Wonder Woman dit allemaal mogelijk maakt, als één van de weinige vrouwelijke protagonisten in een superhelden/ mutanten-film.

‘Well, here we are with a female protagonist. That’s incredible. And what are we going to do with her?’ And that’s where we are with that [the Laura script] right now, dreaming.”

X-23 Logan Spin-Off

Ook al is het script nog in een droomstaat, waarin ze nog aan het brainstormen zijn, de mogelijkheid voor een X-23 film is al een opwindend nieuwtje op zichzelf. Logan is een X-Men film waarin de personages enorm veel progressie maken door de looptijd heen, dit vooral op mentaal gebied. Dat zorgde er ook voor dat er genoeg ruimte voor X-23 is om te groeien. Of de film ook R-Rated zal worden weet natuurlijk nog niemand, maar wij hopen van wel.

Het fijne aan een spin-off als deze, is dat X-23 niet een daadwerkelijk comic-book personage is, en dat de studio dus volledig z’n gangetje kan gaan met het brute meisje. Of de film ook daadwerkelijk de focus legt op Laura als kind, of dat er inmiddels jaren voorbij gaan, is ook een goede vraag.

Momenteel weten we nog niet veel over deze Logan spin-off, behalve dat hij komt! Kijk jij er al naar uit, of wacht je rustig af? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek