LoL All-Stars: Afsluitingstoernooi voor het League seizoen

LoL All stars

Van donderdag 7 december tot en met 10 december vind dit jaar de leukste toernooi van League of Legends plaats. In dit All Stars toernooi, nemen vijf spelers van elke regio, het in twee teams tegen elkaar op. De teams heten tijdens dit toernooi Fire and Ice

League of Legends All-Star kende normaal gesproken gezien een format van plezier. Met Tandem matches waarin twee spelers één champ bestuurt, en alleen assassins mode, was het altijd voor het vermaak van het publiek. Dit jaar heeft Riot besloten om het wat meer een competitie randje te geven. Er zijn twee verschillende series te zien. Eerste serie is een 5v5 format en de tweede is een 1v1 format. Hierdoor missen we dit jaar de fun modes zoals de tandem, assasins only of marksmen only. Persoonlijk vind ik het heel erg jammer dat er voor een competitie is gekozen. Elk seizoen keek ik uit naar de leuke fun modes die All-Stars elke keer bracht. Nu zullen we het met deze opzet moeten doen. Hopelijk gaan we volgend seizoen weer terug naar de fun modes.

Zoals elk jaar konden iedereen weer stemmen op hun favoriete speler. Ook deze stemming heeft Riot aangepast. Je kan nu immers alleen stemmen op de spelers van je eigen regio. Althans de regio waar je account aan verbonden is. Vanuit Europa is het volgende team gekozen. In de toplane Soaz van Fnatic. In de jungle Jankos van H2K. Midlane wordt PowerOfEvil van Misfits Gaming. Als AD carry zal Rekkels van Fnatic plaatsnemen. En tot slot Ignar van Misfits Gaming als Support. Vrij opvallend is natuurlijk de keuze voor Jankos in de jungle. Op de andere vier lanes staan elk een speler ingedeeld, die ook op Worlds heeft meegespeeld. Maar toch heeft Jankos de voorkeur gekregen. Persoonlijk snap ik de keuze wel. Jankos is een fan favoriet en hij is een echte clown als hij speelt. Met de reputatie als First Blood King, maakt dat hem alleen maar een logischere keus.

Nog een paar weekjes wachten en we kunnen hopelijk genieten van een vermakelijke All-Stars toernooi.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek