LoL All Stars: Het eind toernooi van League of Legends

All stars 2017

Afgelopen weekend vond het laatste toernooi plaats van dit jaar voor League of Legends. Vanuit elke regio werd een team van de meest gestemde spelers samengesteld. Deze teams namen het tegen elkaar op voor de titel: All Stars 2017.

Afgelopen jaren was het All Stars toernooi een vorm waar de pro spelers laid back konden spelen, champions spelen die je niet vaak ziet en gewoon fun hebben in de game. Men gaf met verschillende fun game modes plezier aan het toernooi met de spelers van top niveau. Dit jaar koos Riot ervoor om een wat serieuzere aanpak te gebruiken. De fungames werden achterwegen gelaten en nu was het alleen team vs team en 1v1 competitie. 1v1 toernooi was het leukste om naar te kijken. De spelers namen hier wel de moeite om champions te spelen die je niet gauw zou zien. Na een serie van vermakelijke en leuke games kwam de ADC Uzi(LMS) als winnaar uit de bus.

Het team vs team gedeelte werd iets serieuzer genomen door de meeste pro spelers. Hoewel men speelde op de pre season update, kon je zien dat ze al aan het experimenteren waren voor het volgende pro season. Als winnaar van het toernooi kwam het team van LMS(Hong Kong, Taiwan). Hoewel dat voor de kijker ook leerzaam was om te kijken, leverden het toch wat minder vermaak dan vorige edities. Ik hoop van harte dat Riot volgend jaar weer terug gaat naar het concept met de fungames. Deze fungames waren toch altijd het hoogtepunt van het toernooi, en ik miste het dit jaar echt.

Wat vonden jullie van deze opzet voor de All Stars toernooi? Laat het ons weten in de commentaren sectie hieronder.

Hieronder kan je de finales terug kijken mocht je die gemist hebben.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek