Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  9 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  10 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  10 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  1 dag ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

LoL esports: NA en EU LCS start nieuwe seizoen bekend

LCS Logo

Season 7 is al een tijdje geleden afgelopen. Nu tijdens de off season tijdens alle verhuizingen van spelers, heeft Riot de start data bekend gemaakt voor de EU en NA LCS. De NA LCS gaat van start op 20 januari. Openingsgame is Team Liquid tegen Team Solo Mid. Een dag eerder op 19 januari begint de EU LCS. Daarin openen de finalisten van vorige season G2 tegen Misfits.

In de off season zien we dit keer opmerkelijke veranderingen. Zo zien we een verschuiving van de EU spelers naar NA. PowerofEvil, Febiven, Zven, Mithy maken allemaal de overstap naar NA. Verder zien we compleet nieuwe teams in de NA LCS. Niet alleen andere team namen maar ook de samenstelling bij de oudere teams zijn grondig aangepakt. TSM heeft bijvoorbeeld een nieuwe botlane en nieuwe jungler. C9 komt met nieuwe toplane en jungler. CLG investeert in een nieuwe support en jungler. De vier nieuwe teams zijn Clutch Gaming, 100 Thieves, Golden Guardians en OpTic Gaming. De spelers van deze teams zijn overigens oude bekende in de league scéne.

In EU zien we ook veel verschuivingen en nieuws. Fnatic is de enige team met de minste wijzigingen. Fnatic voegt een alleen nieuwe support toe aan hun roster. Verder zien we veel veranderingen bij alle andere teams. Meeste teams houden één á twee spelers over van hun 2017 roster. Sinds de LCS nu een buy in competitie is geworden, zien we ook in de EU nieuwe teams bij komen. Hoewel de namen niet nieuw zijn, zijn de samenstellingen van de teams wel nieuw. Roccat, Schalke 04, Vitality en Giants waren of in de challenger serie of niet meer aanwezig vorig season. Voor het nieuwe season keren zij dus terug in de LCS.

De volledige rosters van alle NA en EU teams kan je hier vinden.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek