League of Legends – Mid-Season Invitationals Semifinals

Mid-Season Invitationals

Na vijf zware dagen zijn er nog maar vier van de zes teams over. G2 Esports en SuperMassive hebben het niet gehaald en daardoor zullen we Flash Wolves, SKTelecom T1, Counter Logic Gaming en Royal Never Give Up terug zien in de semifinals die van vrijdag tot en met zondag gespeeld worden.

G2 Esports en Supermassive hebben het heel moeilijk gehad in de groupstage. G2 Esports had maar twee wins en SuperMassive zelfs enkel één.

In de komende drie dagen zal er beslist worden wie de winnaar zal worden van de Mid-Season Invitationals. De strijd gaat tussen Flash Wolves, SKTelecom T1, Counter Logic Gaming en Royal Never Give Up. Deze teams hebben al een prijs gewonnen voor de regio waarin ze spelen, namelijk dat ze hun regio seeden voor Worlds 2016.

De matches beginnen vroeg, dus je moet waarschijnlijk je wekker zetten als je ze live wilt zien. Alle matches beginnen al om half 8 in de ochtend.
vrijdag 13 mei om 7:30 speelt Royal Never Give Up tegen SKTelecom T1
zaterdag 14 mei om 7:30 speelt Counter Logic Gaming tegen Flash Wolves
zondag 15 mei om 7:30 speelt de winnaar van Royal Never Give Up – SKTelecom T1 tegen de winnaar van Counter Logic Gaming

Er zal geen match gespeeld worden voor de derde plek omdat de derde en vierde plek evenveel prijzengeld ontvangen.

Deze matches zullen live gestreamd worden op Youtube en Twitch.

In deze matches gaat het om Best of Five met een maximum van 3 keer spelen op de blauwe kant van de map.

Heb je toevallig geen zin om vroeg op te staan of is het niet mogelijk door een zware voorafgaande avond? Niet getreurd, je kan de rebroadcast terugbekijken om 20:00 op dezelfde dag. Als je de matches ook niet om 20:00 kunt bekijken dan heeft lolesports.com altijd nog een VOD pagina voor deze matches.

Wie zal volgens jou de Mid-Season Invitationals winnen? Laat het ons weten in de reacties!

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek