SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

LoL world series: Halve finales voorbeschouwing

Na van de kwartfinales League of legends ( LoL )verslag te hebben gedaan, gaan wij dit natuurlijk ook van de halve finale en straks van de finale doen. Aankomend weekend staan op zaterdag Origen en SKTelecom tegenover elkaar, dit word zondag gevolgd door FNatic en TOO Tigers. Dit zullen weer best-of-5 series worden, alleen nu word er door de kenners meer spannende games verwacht.

 

Origen

Origen is een van de twee Europese teams dat zich nog in de strijd om de titel begeven. Het team is redelijk makkelijk de voorrondes door gekomen, en ondanks de spannende kwartfinales was de uitslag (3-1) wat meer overduidelijk. Origin zal het moeten hebben van hun tactisch inzicht, om door te gaan naar de finale zullen ze echter wel een tandje bij moeten schakelen in verhouding met de kwartfinale.

SKTelecom

Dit Koreaanse team neemt het in de halve finale strijd op tegen Origen. Dit team heeft zich misschien wel op de makkelijkste manier geplaatst voor de halve finale. Ze hebben nog geen match verloren en zijn misschien wel de grootste favoriet voor de titel, in de kwartfinale lieten ze met name zien dat ze door de tegenstander onder druk te zetten fouten bij de tegenpartij af.

Fnatic

Naast Origen is Fnatic het tweede Europese team in de halve finale, Fnatic word gezien als het beste team van Europese bodem. Fnatic is moeilijker de kwartfinale doorgekomen dan de uitslag (0-3) aangeeft,  maar daar tegenover staat ook dat zij waarschijnlijk de moeilijkste tegenstander in de kwartfinale hadden. Het belooft in ieder geval een spannende match te worden.

TOO Tigers

TOO Tigers is het tweede Koreaanse team dat zich heeft geplaatst voor de halve finales, dit ten koste van team KT Rolster. TOO Tigers is het enige team in de halve finales dat niet als eerste maar als tweede in de poule zijn geëindigd. Ze wonnen in de kwartfinale verdiend met (3-1), van te voren kregen beide team evenveel kans maar de Tigers pakte deze met beide handen vast.

Wie is jou favoriet? Laat in de comments weten wat de stand word in de halve finales & finale, ben jij degene met het eerste goede antwoord dan krijg jij van mij een mystery skin.

Origin vs SKTelecom

Fnatic vs Too Tigers

 

Finale

 

….. vs ……

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Brigadier92

  finale SKT tegen Fnatic!
  Waar Fnatic wint met 3-2!

 • Brigadier92

  1-3 voor telecom en 3-1 Fnatic

 • Pascal Jag

  Ik vond de matches van KOO Tigers geweldig om te zien en zou ze graag verder zien komen, maar…! FNatic wint van KOO Tigers met 3-1
  Origen gaat niet winnen, maar toch wil ik hier mijn vertrouwen in stoppen! Ze winnen met 3-2 van SKTelecom.
  De finale is dan tussen Fnatic-Origen waar Fnatic gaat winnen met 3-1

 • Janne Ke

  FNATIC > KOO, (3-2 Fnatic) SKT>Origen (3-0 SKT), SKT>Fnatic finale, 3-1 SKT 🙁 (Ik ben voor Fnatic 😛

  • Pascal Jag

   Die eerste heb je al goed!!! Nu de andere 2 nog 😉

   • Janne Ke

    Ja dat gaat niet gebeuren ;_; Altijd als ik iets denk gaat het mis (behalve Cloud 9, die gingen redelijk met mijn optimisme mee omhoog :razz:)

    • Pascal Jag

     En KOO wint met 3-0….. dat had letterlijk niemand verwacht hier. o.O

     • Janne Ke

      Told you, als ik iets denk gaat het mis :’) Jammer van FNATIC dat wel, maar KOO was gewoon zoveel beter.

 • Nellie

  Fnatic wint met 3-1.
  Origen wint met 3-2
  En in de finale wint Fnatic met 3-1 😀 Fnatic for the win!!

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk