LoL Worlds: Nabeschouwing voor groep C

Afgelopen week waren de eerste games gespeeld in de groepsfase van League of Legends Worlds Championship. Vandaag gaan we groep C na beschouwen. Hierin speelt het Europese team G2

Worlds Group C

De groep startte dag één met RNG tegen Fenerbahce en G2 tegen SSG. RNG was duidelijk de sterkere van de twee en dat liet zich van begin tot eind zien. G2 kon lange tijd vasthouden aan SSG maar moest uiteindelijk zijn meerdere bekennen. Perkz en Trick kwamen niet echt uit de voeten tegen SSG waardoor alles afhing van Zven. Helaas kon hij het niet bolwerken tegen SSG.

Op de derde dag was daar de eindelijk de winst voor G2 over Fenerbahce. Zven was eindelijk in staat om zijn team te carryen en konden ze de game naar hun toe trekken. RNG zetten hun winst door op SSG. SSG kampt met veel problemen tijdens hun games, de vorm die ze hadden vorig jaar is niet meer terug te vinden. Van finalist tot continue verliezen op Worlds. SSG moet zich goed gaan bekijken om nog een rol van betekenis te kunnen spelen.

Vierde dag waren de laatste wedstrijden voor deze groep. SSG mag van geluk spreken dat Fenerbahce eigenlijk niet thuis hoort op Worlds. Fenerbahce haalt gewoon niet het niveau voor Worlds. RNG bleef vervolgens domineren in deze groep. Ondanks dat G2 een sterke start kende wist RNG het toch uiteindelijk om te draaien in een winst voor hun.

G2 momenteel derde in de groep kan het nog uit de groep komen. Als zij het niveau van de laatste twee wedstrijden volhouden dan zullen ze zeker tweede worden in hun groep. RNG gaat eerste worden van de groep, gevolgd door G2, SSG en Fenerbahce. Morgen als de tweede week begint, komen we nog met een samenvatting van groep D.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek