LoL Worlds: Nabeschouwing van groep D

Worlds LCS

Vorige week werden de eerste games gespeeld in de Worlds Championship serie van League of Legends. In dit vierde deel gaan we als laatste groep D bekijken.

LoL Worlds

Tijdens dag twee starten de teams van groep D met hun games om door te gaan naar de volgende ronde. We hadden Flash Wolves tegen TSM en Misfits tegen WE. Misfits onze derde vertegenwoordiging uit Europa maakte een valse start, De game ging in begin gelijk op maar door brilliante spel van Xiye, wist WE Misfits te verslaan. WE had een perfecte game kunnen behalen maar moesten toch nog een tower afstaan aan Misfits.  TSM tegen Flash Wolves was een bijzonder game waarbij Flash Wolves de partij domineerden. Maar TSM wist het tij te keren en de winst te behalen

Dag drie waarop de Europese teams het beter begonnen te doen, liet ook Misfits zien dat ze een prima team hebben. In hun game tegen Flash Wolves domineerden ze in het aantal kills en gold. Flash Wolves ziet er tot nu toe wispelturig uit en totaal niet op het team van vorige season. TSM ging door waar ze de dag ervoor waren gebleven. Deze game was voor TSM makkelijker dan de dag ervoor. TSM domineerden de gehele game en speelde WE zonder moeite van de Rift af.

De grote verrassing kwam echter op dag vier. Misfits nam het op tegen TSM. Op papier zou dit een makkelijke overwinning moeten zijn geweest voor TSM. Maar niets was minder waar. Hans Sama de ADC van Misfits verkeerde in bloedvorm en samen met de rest van het team, versloegen zij na een spannende game TSM! Dat Flash Wolves op een slechte niveau zijn, bleek maar weer tegen de match tegen WE. Gehele game was WE de dominante van de twee, waardoor het voor Flash Wolves een heel moeilijk verhaal gaat worden om uit de groep te komen.

Voor groep D ligt voor drie teams alles nog open. Maar uitgaande van wat we deze week hebben gezien, denk ik dat TSM en Misfits door zullen gaan naar de volgende ronde. We zal de derde plaats in bezit nemen en Flash Wolves de vierde en laatste plaats van de groep.

Week twee is inmiddels al onderweg. Vanwege de mogelijk tie breakers die eventueel gespeeld moeten worden, is de kijkschema verandert en beginnen de streams om zes uur in de ochtend.

LoL Worlds

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek