LoL Worlds: Play in Stage groepsfase afgerond

Worlds LCS

Vandaag hebben de laatste wedstrijden plaatsgevonden in de groepsfase van de Play in Stage van LoL Worlds. In deze groepsfase volgen we voornamelijk Fnatic onze team uit Europa. Maar we gaan uiteraard ook even de uitslagen langs in de andere groepen. De nummers één van elke groep zullen geloot worden tegen de nummers twee van elke groep. Daarom zullen er een hoop teams zijn die gebaat zijn om alles te winnen. Uit deze loting komen de wedstrijden uit, wie deze wedstrijd wint bemachtigt de fel begeerde plaats in de hoofdtoernooi.

Worlds LCS

In groep A heeft Team We zich geplaatst als nummer één. Zij hebben het gepresteerd om al hun wedstrijden in de groep te winnen. Nummer twee van de groep is Lyon Gaming. Met de twee wedstrijden die zij wonnen van Gambit Esports, hebben zij nog een kans om het hoofdtoernooi te halen.

Groep B heeft als winnaar Cloud9. Cloud9 heeft ook al zijn wedstrijden gewonnen en daarmee de nummer één spot verkregen. Team oNe Esports heeft met twee winstpartijen op Dire Wolves de tweede plek bemachtigd in de groep.

Groep C waar onze Fnatic in meespeelt, heeft Fnatic zich geplaatst als groepswinnaar. Met drie uit de vier wedstrijden hebben zij zich als nummer één geplaatst. Nummer twee van de groep is geworden Young Generation.

Groep D is 1907 Fenerbache Esports nummer één geworden in hun groep na een spannende tie breaker. De nummer twee van de groep is geworden Hong Kong Attitude, die helaas voor de tie breaker verloor.

We nemen alvast afscheid van Gambit Esports, Dire Wolves, Kaos Latin Gamers en Rampage.

Komende weekend staan de finale wedstrijden op het programma. In deze best of five format, worden de laatste vier plekken verdiend voor het hoofdtoernooi van LoL Worlds.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek