Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  23 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  23 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  24 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

LoL Worlds: Samsung Galaxy winnaar van Worlds

Afgelopen zaterdag is de winnaar gekroond in de wereldkampioenschappen van League of Legends. Tijdens de League of Legends World Series was Samsung Galaxy te sterk voor de vorige wereldkampioen SKT1.

De finale was een rematch van vorige jaar. Toen stonden SSG en SKT1 ook al tegen over elkaar voor de finale slag. In die strijd trok SKT1 na vijf games aan de langste eind en kroonde zichzelf wederom tot wereldkampioenen. Dit jaar zou het wederom weer een spannende strijd worden tussen deze twee teams. SSG die graag wraak wil nemen ten opzichte van SKT1, begon zwak aan het toernooi. Maar hoe verder ze kwamen hoe beter het team begon te spelen. SKT1 speelden een redelijke groepsfase. Ze verloren één game totaal. Vanaf de kwartfinale werd het een stuk lastiger voor SKT1. Misfits moest verslagen worden met vijf games. Ook RNG de tegenstander in de halve finale moest verslagen worden met vijf games.

In de herhaling match van vorig jaar, gingen we weer uit van een strijd die vijf games zou duren. Maar SSG dacht daar anders over. Net zoals meer voorspelling die ik gedaan heb voor Worlds, werd ook deze voorspelling met de grond gelijkgemaakt. SSG was heer en meest over SKT1 in de finale. Met een zeer overtuigende 3-0 versloegen zij de regerende wereldkampioenen. SKT1 probeerden het wel elke game om terug te komen in de wedstrijd. Maar SSG was hun elke keer weer voor. Faker s’werelds beste speler steeg boven zichzelf uit om SKT1 te helpen aan de overwinning. Maar zelfs hij kon het tij niet keren voor SKT1. SSG mag zich komend jaar wereldkampioen noemen, en we kijken met smart uit naar de nieuwe SSG skins die erbij komen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek