Lootboxes onderweg naar Street Fighter 5

Street Fighter V

Volgens Capcom is het een slim idee om op huidige markt nog een lootbox systeem toe te voegen, is het een helder moment of juist niet? laten we kijken wat het precies brengt


Via hun officiële blog brengt Capcom het nieuws uit dat Street Fighter 5 een eigen vorm van lootboxes gaat krijgen die je kan kopen met game currency.

De update zal op 25 juni verschijnen. Om een lootbox te bemachtigen zal een speler een unieke currency genaamt ‘fight money’ moeten gaan spenderen, een box kost 500 FM.
Dit kunnen spelers kopen bij menat. In de lootboxes kunnen Battle Goods zitten die handig zijn om te gebruiken in de Survival Mode, ook kunnen lootboxes artwork of nieuwe kleuren en skins bevatten voor verschillende personages. Deze kleuren of goods zijn alleen via de lootboxes beschikbaar.

De update eindigt natuurlijk niet alleen met de toevoeging van lootboxes er zijn ook verschillende aanpassingen gemaakt aan de Survival Mode. In deze modus moeten spelers zo lang mogelijk zien te overleven tegen steeds sterkere vijanden, om je hierbij een handje te helpen zijn de Battle Goods toegevoegd. Battle Goods geven diverse buffs aan je personage die je kansen op hogere levels vergroten, indien je toch verslagen wordt kan je fight money spenderen om nog een kans te krijgen.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek