Lord of the Rings Online viert 10-jarig bestaan

Lord of the Rings Online 10 year anniversary

Het was deze week in 2007 toen Lord of the Rings Online gelaunched werd. De game is dit jaar 10 jaar oud en dit wordt gevierd door de ontwikkelaars. Zo krijg je in de komende weken rewards op basis van hoe oud je account is. Daarnaast zijn er een groot aantal event quests.

Lord of the Rings Online bestaat 10 jaar en om dat te vieren willen de ontwikkelaars de community bedanken. Dit doen ze aan de hand van een grote hoeveelheid event content en rewards. De rewards die uitgegeven zullen worden zijn op basis van hoe oud je account is. Als je account bijvoorbeeld 1 jaar oud is, krijg je als reward vuurwerk en een 1-year character portrait frame. Ben je al bij de game vanaf het begin, krijg je permanent drakenvuurwerk en een 10-year character portrait frame en hetzelfde voor je Monster Play character. Voor een lijst met de rewards voor elk jaar ouder dat je account is, kun je terecht op de LOTRO website.

Scavenger Hunt

Naast de rewards die elke speler zal ontvangen, bevat de 10 year anniversary ook een grote hoeveelheid quests. De Scavenger Hunt zal elke week 3 nieuwe quests bevatten en deze quests zullen de spelers terugbrengen naar iconische plaatsen in de LOTRO wereld. En niet te vergeten geven deze quests natuurlijk ook speciale rewards. Zo kunnen de spelers weer even genieten van de herinneringen aan iconische momenten en vinden ze onderweg ook nog wat mooie spullen. De event quests zullen wekelijks verschijnen van 20 april tot en met 13 juli. Om de quests te beginnen moet je langs Waldo Rumble gaan bij de Party Tree in Hobbiton.

Als je alles wilt weten over het 10-year anniversary event van Lord of the Rings Online kun je terecht op de event website.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek