Love is in League of Legends: Sweetheart Skins 2018 trailer

Sweetheart Xayah Rakan

Morgen is het veertien februari wat betekend.. Valentijnsdag! Of je nu wel of geen Valentijn hebt je kunt er toch echt niet omheen. Zelfs online worden de Valentijn events en skins ons om de oren gegooid. Zo heeft League of Legends vandaag de trailer geüpload voor de Sweetheart Skins van 2018. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Valentijn in League of Legends

Het was eigenlijk wel erg voorspelbaar dat de Sweetheart skins dit jaar zijn gemaakt voor Xayah en Rakan. De skins voor het koppel van bot lane zijn te koop in de store voor 1350 RP per stuk. Naast deze skins zijn er speciaal voor Valentijnsdag ook nog icons, emotes en een ward aan de game toegevoegd. Hieronder vind je terug wat je kunt kopen en hoe duur dit zal zijn.

  • Sweetheart Xayah icon: 250 RP
  • Sweetheart Rakan icon: 250 RP
  • Lovebirds icon: 250 RP of 1500 Blue Essence
  • Lovebirds ward: 650 RP
  • Emotes: 450 RP per stuk (beschikbaar tot en met 26 februari 2018)
  • Sweet Treats Emote Bundle: 600 RP (beschikbaar tot en met 26 februari 2018)

Tevens zijn er een aantal Bundles beschikbaar waarin je de skins van dit jaar én voorgaande jaren terug kunt vinden. Indien je hierin geïnteresseerd bent wees er dan snel bij. Ook deze Bundles zijn verkrijgbaar tot en met 26 februari 2018.

Lunar Revel 2018

Momenteel is ook nog het Lunar Revel 2018 event gaande. Indien je hieraan wilt deelnemen heb je de kans tot en met 19 februari 2018. Hier vind je alle informatie terug over de Lunar Revel skins en rewards van dit jaar.

Alvast een fijne Valentijn met hopelijk veel liefde toegewenst!

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek