Lowriders onderweg naar GTA Online

grand theft auto 5

Volgende week zal er wederom een gratis update beschikbaar zijn voor alle inwoners van Los Santos en Blaine County! Het wordt namelijk HOOG tijd dat we eens wat LAGER gaan zitten. Lowriders worden toegevoegd aan GTA Online, deze zul je ook helemaal kunnen aanpassen naar whatever jij op je lowrider wilt hebben.

Ja vanaf volgende week zal er een nieuwe autohandelaar bij komen, via je in-game smartphone kan op de website van Benny’s Original Motor Works een lowrider uitzoeken, je hebt keuze uit een half dozijn aan lowriders welke je na aanschaf helemaal kan laten customizen in de werkplaats van Benny’s Original Motor Works. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld ervoor kiezen om de motor van de lowrider boven de motorkap te laten uitsteken door er een lucht filter op te plakken, het interieur van je lowrider aanpassen naar jouw voorkeur zoals: leer of donzige stof, een nieuw stuur misschien? Je kan zelfs je schakelpook laten veranderen als je dat wilt. Natuurlijk is een lowrider geen lowrider als je er niet voor kan kiezen om deze te verhogen of te verlagen zoals de echte gangsters laten zien in hun rap videos. Verder kan je er nog voor kiezen om een hele geluidsinstallatie in je lowrider te bouwen om het feest compleet te maken.

lowridersbinnenkant

Natuurlijk wil jij jouw gepimpte lowrider aan iedereen laten zien, daarom kan je via het Player Interaction Menu er voor kiezen om de deuren, motorkap of kofferbak open te laten gaan van jouw lowrider.

Naast de toevoeging van de lowriders zullen de volgende dingen ook worden toegevoegd bij deze uitbreiding:

  • Nieuwe Contact missions van Lamar;
  • Nieuwe fully automatic pistol en Machete te koop bij Ammu-Nation;
  • Je kan nu vier properties claimen;
  • Een hoop nieuwe kleding, haarstijlen en accessoires;
  • Drie nieuwe Adversary Modes;
  • En meer…

pewpewpew

GTA Online: Lowriders zal beschikbaar zijn als automatische update voor PlayStation 4, Xbox One en PC vanaf 20 oktober.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek