Luke Cage krijgt eigen serie op Netflix

Fans van Daredevil hebben natuurlijk seizoen 2 ondertussen al afgekeken en hebben waarschijnlijk iets wonderbaarlijks opgemerkt, namelijk een teaser voor een nieuwe Netflix serie genaamd: Luke Cage.

De serie zal in september starten en heeft zijn eerste 20-ish seconde teaser al in de pocket. Luke Cage wordt de volgende Marvel serie naast Jessica Jones & Daredevil. Bekijk hier beneden de korte teaser voor Luke Cage.

In de video zie je dus hoe Luke een volle lading aan kogels tegen zich aan krijgt, maar natuurlijk doet hem dit niks. Wij zijn benieuwd waar de serie precies over zal gaan aangezien Marvel nog wel eens met originele en ingewikkelde verhalen wil komen. We zullen zien!

”I’m about sick of always having to buy new clothes”

We konden Luke ook al in Jessica Jones bekijken waarin de twee een aantal heftige nachtjes hebben gehad. Luke wordt ook wel de Power Man genoemd vanwege zijn onmenselijke kracht en ijzersterke huid.

Jessica Jones Luke Cage

Wat vind jij van het feit dat Luke Cage zijn eigen serie gaat krijgen? En heb je Jessica Jones en/of Daredevil al gezien? Laat ons weten wat jij vind en vergeet natuurlijk niet de site te blijven checken voor allemaal nieuwtjes!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek