Lunar Festival 2018 in aantocht naar Heroes of the Storm

Heroes of the Storm Lunar Festival

Februari staat voor de deur en Blizzard laat ons zien dat zij in januari niet stil hebben gezeten. Heroes of the Storm start de nieuwe maand met een feestje. Het is namelijk weer tijd voor het jaarlijkse Lunar Festival. Hiervoor worden nieuwe mounts, skins en bundles toegevoegd aan het spel. Tevens brengt februari een nieuwe hero met zich mee: Maiev.

Blizzard is druk in de weer met alle voorbereidingen voor de volgende patch want het Lunar Festival staat namelijk voor de deur. Dit betekend dat je een maand lang kans maakt op speciale lootboxes. Hierin vind je onder andere nieuwe mounts, skins en stickers. Lunar Festival 2018 gaat op dinsdag 6 februari van start en duurt tot en met maandag 5 maart. Tevens wordt in februari de assassin Hero Maiev aan het spel toegevoegd. Indien je meer over Maiev wilt weten kun je hier alles terug vinden wat je nodig hebt.

Lunar Festival

Het Lunar Festival brengt allerlei activiteiten met zich mee. Zo kun je participeren in een vierdelige quest chain, deelnemen aan de free-for-all Lunar Festival Brawl en kun je speciale Lunar Festival Loot Chests verdienen. Speciaal voor dit event heeft Blizzard een Lunar Festival mini-site gemaakt voor Heroes of the Storm. Hier kun je alle nieuwe skins, mounts, sprays en portraits terug vinden. Daarnaast staat hier ook alles wat je wilt weten over de nieuwe Brawl en de event quests.

Lunar skins en bundles

Speciaal voor het event heeft Blizzard, zoals ieder jaar, weer een aantal nieuwe skins ontworpen. Dit jaar zijn Sylvanas, Kael’thas, Cassia en Zul’jin aan de beurt voor het krijgen van een exclusieve Lunar skin. Je kunt deze skins aan je collectie toevoegen door ze te maken met shards of krijgt ze uit de speciale Lunar Festival Loot Chests. Indien je de skins van de voorgaande jaren nog niet allemaal hebt dan krijg je tijdens het event de kans deze alsnog te bemachtigen. Deze oudere Lunar skins zijn zelfs in prijs verlaagd! Hieronder kun je vast een kijkje nemen naar de nieuwe skins van dit jaar.

Heroes of the Storm Lunar Skins

Tevens zijn er tijdens het Lunar Festival 2018 een tweetal bundles verkrijgbaar. Zo kun je er voor kiezen de Lunar Festival 2018 Classic Bundle te kopen. Hierin vind je Chen, Illidan, Jaina, Li Li en Li-Ming. Tevens zitten hier een aantal skins in. Namelijk Lunar Chen, Dragon Lunar Illidan, Jade Lunar Jaina, Sweet Lunar Li Li en Imperial Lunar Li-Ming. Verder krijg je bij deze bundle nog een tweetal mounts: Azure Lunar Dragon en Eclipse Lunar Tiger. Indien je liever de skins en mounts van dit jaar wilt hebben kun je voor de Lunar Festival 2018 Bundle gaan. Hierin zitten Kael’thas en Sylvanas samen met hun Lunar skins plus alle variaties. Daarbij krijg je in deze bundle ook de Lunar Guardian mount in al zijn variaties.

Lunar Guardian mount

Lunar Mounts

Er zijn niet alleen nieuwe skins gemaakt speciaal voor het Lunar Festival, maar ook een tweetal nieuwe mounts. Gedurende het event krijg je de kans om de Lunar Skyrocket en Lunar Guardian aan je collectie toe te voegen. Deze mounts hebben ieder een aantal kleurvariaties. De Lunar Skyrocket is te bemachtigen door middel van het voltooien van de event quest. Indien je ook voor de Golden Lunar Skyrocket wilt gaan zou ik vast beginnen met het voltooien van je quests. Je kunt deze mount namelijk alleen maar krijgen door deze te kopen met gold. De Lunar Guardian, Jade Lunar Guardian en Marble Lunar Guardian zijn te krijgen via de Lunar Festival Loot Chests.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek