Maandelijkse Playstation Plus games januari 2017

playstation plus 2017 januari

Gelukkig nieuwjaar! Bijna dan. December is bijna ten einde en dat betekend dat het nieuwe jaar weer voor de deur staat, Slechter dan 2016 kunnen we niet krijgen dus laten we snel een kijkje nemen naar de line-up van de Playstation Plus games van januari 2017.

Het nieuwe jaar staat om de hoek, vandaar dat ook Playstation de eerste games van Playstation Plus bekend maakt. De volgende zes games kunnen vanaf 3 januari gedownload worden. De games die in december gratis te downloaden waren keren terug naar hun originele prijs.

Vanaf dinsdag 3 januari zijn deze games te downloaden:

Deze games keren terug naar hun oorspronkelijke prijs (line-up van december):

Let er op dat je ten allen tijden een Playstation Plus abonnement nodig hebt om alle games in de Instant Game Collection te spelen. Zodra je Playstation Plus abonnement verloopt kun je hem wanneer je wilt weer vernieuwen om weer toegang tot de bibliotheek te krijgen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek