Maandelijkse Playstation Plus games: juni 2017

Playstation Plus oktober

Gisteren heeft Sony de PlayStation Plus gratis games voor juni 2017 aangekondigd en zijn voornamelijk games met een episodisch avontuur zijn. Life is Strange en zombie shooter Killing Floor 2.

Uit een video vanaf het officiële PlayStation EU-account volgt het nieuws een lek van het Twitter-account van PlayStation Turkije, dat snel werd verwijderd. Hierin werd een afbeelding weergegeven waarin zowel het vijf-episode drama van Dontnod Entertainment als de Tripilire Interactive’s Killing Floor 2 als aanbiedingen gelden voor PlayStation Plus in juni 2017.

Voor ons geld dit als een uitstekende maand. Life is Strange is hier een bijzondere favoriet. Veel gamers hebben het erover als een van de beste games van deze generatie tot nu toe. Daarnaast is Killing Floor 2 een prachtige zombie romp die pas eind vorig jaar een officiële release op PS4 zag.

De tijdsduur van het Life is Strange, is vooralsnog relevant, gezien de feit dat de ontwikkelaar in Frankrijk op basis van vorig week bevestigde dat er een vervolg op het spel in ontwikkeling is.

Het lijkt alsof Sony luistert met betrekking tot de kwaliteit van zijn PlayStation Plus-games, gelukkig maar. Natuurlijk zullen er een aantal kleinere games zijn om het juni-pakket te consolideren. De andere spellen zijn:

Deze spellen zullen verdwijnen vanaf 6 juni, voeg ze snel toe aan je bibliotheek:

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek