Maart Xbox Live Games with Gold

Games with Gold

In de tijd van de PlayStation 3 en Xbox 360 keek iedereen altijd heel erg uit naar de maandelijkse update waarin werd verteld wat voor games er deze keer gratis te downloaden zijn. Tegenwoordig loopt het voor de meeste mensen iets minder hard, doordat er veel indie-games in de mix worden gegooid. Maart is ook weer bekend gemaakt door Microsoft en brengt een viertal games naar Games with Gold.

Elke maand worden er twee Xbox 360 en twee Xbox One games beschikbaar gemaakt voor de platformen. Het enige wat je nodig hebt is een lidmaatschap tot Xbox Live. Een leuk voordeel is dat sinds een paar maanden alle games die worden weggegeven voor de 360 ook compatible zijn of worden met de Xbox One. Eigenlijk krijg je dus als One bezitter vier games per maand!

Deze maand komen er de volgende games:

  • Lords of the Fallen – Xbox One
  • Sherlock Holmes: Crimes and Punishments – Xbox One
  • Borderlands – Xbox 360
  • Supreme Commander 2 – Xbox 360

Lords of the Fallen is de zogenaamde hoofdgame van deze maand en is in 2014 gemaakt. Zijn inspiratie heeft hij van de Dark Souls-serie. Al wil de ontwikkelaar het wel iets makkelijker maken dan deze serie is. Ook deze maand komt er Sherlock Holmes: Crimes and Punishments. In deze game speel jij als Engelands bekendste detective en probeer je verschillende zaken op te lossen.

De 360 game van deze maand is Borderlands. Vele uren kun je in deze game steken door je weg te schieten en vijanden uit te schakelen. Dat levert je items en dergelijke op. Borderlands valt vooral op door zijn graphics. Het spel begon toen hij in development was als realistische shooter echter is op een gegeven moment bedacht de game een soort van stripboek achtige stijl te geven. Iets dat er ontzettend goed uitziet. De laatste game van deze maand is Supreme Commander 2. Een RTS-game en een spel welke heel erg leuk is om te spelen als je nieuw bent in dit genre en het eens een kans wilt geven.

Dat zijn de Games with Gold van deze maand. Ga jij ze downloaden? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek