Mads Mikkelson over Death Stranding en Kojima

Naast Norman Reedus zien we nog een bekend persoon verschijnen in de mysterieuze game van Kojima. Mads Mikkelsen speelt namelijk de rol van de antagonist in de nieuwe game van Kojima Productions.

Mikkelsen, bekend van onder andere Hannibal, Doctor Strange en zijn rol in de nieuwe Star Wars: Rogue One zal de antagonist spelen in Death Stranding. Dit werd duidelijk in de nieuwe trailer die werd getoond tijdens de Game Awards. Naast Mads Mikkelsen laat de trailer ook Guillermo Del Toro zien die nog een onbekende rol speelt in de game.

De Antagonist, Mads Mikkelsen, zal een aantal unieke abilites krijgen in de game. Een van deze abilities heeft iets te maken met de tentakels die onder zijn ammo pouches vandaan komen.

“Kojima is a Master

He’s the Kasparov of video games.”

Mads Mikkelsen heeft nooit eerder een rol gekregen in een video game en vertelde dat dit werkelijk een unieke kans voor hem was die hij moest benutten. Het stukje interview zie je hier beneden:

Norman Reedus zal de hoofdpersonage worden in Death Stranding. Jouw speelbare character. Tijdens Playstation Experience werd bekend gemaakt dat de game van Kojima zal draaien op dezelfde engine, Decima, die gebruikt wordt door Guerrilla Games voor Killzone en Horizon: Zero Dawn.

In bovenstaande trailer zien we Mads Mikkelsen en Guillermo Del Toro voor het eerst verschijnen in Death Stranding. Daarnaast geeft de trailer een wat betere blik op de sfeer en de setting die game met zich meebrengt.

Mads Mikkelsen

Wat vind jij van de nieuwe trailer en de komst van Mads in de game? Heb je nu een totaal ander beeld over de game dan dat je had toen de eerste trailer verscheen tijdens E3? Laat ons weten wat jij verwacht van deze titel! Death Strandig is in ontwikkeling voor de Playstation 4 en de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek