Mafia III One Way Road

Maffia 3

Een game waar heel veel mensen naar uitkijken is het derde deel in de Mafia serie: Mafia III. Vandaag is er een nieuwe trailer uitgekomen van de game en zo weten we weer een stuk meer over de nieuwste game van 2K.

De omschrijving die bij de trailer werd gegeven, welk vanaf 14.00 uur te bekijken was is als volgt:

The city of New Bordeaux had survived the War of 1812, the Civil War and god knows how many hurricanes. But when Lincoln Clay went after the Italian Mafia in 1968, he inflicted more damage than all those wars and hurricanes combined.

We wisten uit een vorige aankondiging van 2K Games al dat het derde deel zich gaat afspelen in het jaar 1968 van New Orleans. Het gaat een levendige stad worden waar de Italiaanse maffia zich mengt in illegale praktijken zoals drugs, prostitutie en gokken. Je speelt in de game als Lincoln Clay, een oorlogsheld uit de Vietnam oorlog die als weeskind is groot gebracht. Hij is naar New Orleans gegaan om zich te voegen bij de ‘black mob’: de zwarte mafia. Hiervoor was hij lij van een zelf opgerichte bende met de mensen welke hij in zijn jeugd omging. Wanneer het allemaal flink mis gaat besluit Lincoln wraak te nemen op de maffia. De vraag is of hij corruptie en terreur uit New Orleans kan houden. Voor we nog meer woorden eraan spenderen kun jij hieronder kijken naar de nieuwste trailer van Mafia:

Voordat de game uit gaat komen kunnen we er zeker van zijn dat we nog meer informatie gaan krijgen. Vooral nu de grote beurzen weer dichtbij zijn kunnen we zeker nog meer trailers gaan verwachten.

Ook weten we dat Mafia III gaat uitkomen op de Microsoft Xbox One, de Sony PlayStation 4 en voor PC. Dit gebeurd op 7 oktober van dit jaar. Heb jij er al zin? 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek