Mafia 3 Concept Art

2K Game’s Mafia 3 zal later dit jaar arriveren en er is tot nog toe niet veel informatie over de game in de vorm van visuele content. Wel heeft de developer een aantal mooie stukjes aan concept art naar het publiek gebracht. Niet alle afbeeldingen zijn recent, maar wij hebben ze allemaal voor jou!

Op deze afbeeldingen is een hoop te zien van de omgeving en sfeer die de jaren 60 game zal gaan krijgen. Een aantal bekende locaties zoals Louisiana Bayou en de New Orleans City Streets zullen de sfeer van de game intens versterken! Concept Art visualiseert natuurlijk niet hoe de final game er daadwerkelijk uit zal komen te zien en dient meestal als versterking van de ”feeling” die jij bij een game moet krijgen. De afbeeldingen zijn dan ook erg mooi, bekijk ze hier beneden.

In Mafia III speel jij als Lincoln Clay, een ”foreigner” die is opgegroeid in een weeshuis en gevochten heeft in de Vietnam oorlog. Uiteindelijk vind Lincoln zijn weg naar New Orleans. De game speelt zich af in een tijd waar racisme nog op een hoog niveau was en dat zal in de game ook wel duidelijk worden. Developers geven wel aan dat de game niet bedoelt is om racisme te versterken voor de spelers maar dat het gewoon deel van het verhaal is, en hoe het er in die tijd aan toe ging. Ondanks dat er niet geweldig veel informatie over de game is, is er wel een reveal trailer voor de game!

Mafia III zal speelbaar zijn op Xbox One, Playstation 4 en PC en zal ergens na april 2016 verschijnen, een specifieke datum is nog niet bekend. Heb jij zin in deze game? Laat het ons weten in de reacties! En vergeet natuurlijk niet de site goed in de gaten te houden voor meer nieuws over deze game en een hoop ander nieuws.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek