Nieuwe Mafia 3 gameplay en Playboy Magazines!

mafia 3

Er is nieuwe gameplay opgedoken van Mafia 3. Specifieker zelfs, is er gameplay opgedoken over het besturen van een auto in Mafia 3. Als de developers hun werk goed gedaan hebben, zou jij je in de game tijdens het rijden moeten voelen als een stunt driver in een Hollywood film.

Dat is tenminste zo als we design director Matthias Worch mogen geloven. In de trailer hier beneden met de naam “Driving in New Bordeaux”, wat de ingame versie van New Orleans moet voorstellen, kan je al een beetje zien hoe het rijden in de game zal gaan aanvoelen.

Hierop wordt toegevoegd dat de rijstijl in deze game is gebaseerd op jaren 60 auto films zoals Bullit. Vandaar dat de auto ook anders zal aanvoelen wanneer je hem op asfalt bestuurt of offroad door de modder aan het scheuren bent.

Om even af te schakelen van de auto’s in Mafia 3 en even een blikje te werpen op andere mooie vormen, lijkt het erop dat de hete dames van Playboy Magazine ook een terugkeer maken in Mafia 3.

In Mafia 2 lagen er over de map hier en daar oude Playboy Magazines verspreid die je kon verzamelen. Als je toch collectibles in een game moet stoppen, waarom dan geen Playboy Magazines?

Als we bovenstaande tweet mogen geloven, en wij een beetje logisch nadenken, dan lijkt het er sterk op dat de boekjes ook in deel 3 te vinden zullen zijn in New Bordeaux. Het wordt dus weer alle hoeken van de kamers afspeuren naar het boekje waar op een vreemde manier altijd meerdere pagina’s aan elkaar vast zijn geplakt.

Mafia 3 komt naar verwachting uit op 7 oktober voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek